Kysymyksiä?+358942720333

Kanta-Asiakasohjelma

Miksi Open24:n kanta-asiakasohjelmaan osallistuminen on hyödyllistä?

Uuden kanta-asiakasohjelmamme luomisessa pyrimme yhteen asiaan – kiittämään sinua asiakkuudestasi. Tämän vuoksi 10 % ostoksesi summasta muuttuu pisteiksi, jota voidaan käyttää kattamaan 50 % seuraavan ostoksen summasta.Ja eikä tässä vielä kaikki: tämä kortti on voimassa kaikissa vähittäismyymälöissämme ja www.open24.lt-verkkokaupassa. Loppujen lopuksi kenkiä ei voi koskaan olla liikaa!

 

Mitä etuja uusi kanta-asiakasohjelma tarjoaa?

- Lisää etuja. Nyt 10 % jokaisen ostoksen summasta muuttuu pisteiksi, jotka säilytetään kortilla ja pisteet ovat voimassa 120 vuorokautta viimeisestä ostospäivästäsi.

- Se on helpompaa kuin aiemmin. Jos haluat ostaa myymälästä, sinun ei tarvitse etsiä korttia lompakosta, repusta tai taskuista. Sinun tarvitsee vain kertoa kassalla sähköpostiosoitteesi ja pisteet siirretään tilillesi automaattisesti.

- Yksilöllinen palvelu. Jos rekisteröidyt kanta-asiakasohjelmaan, saat eksklusiivisena asiakkaana tiedot ensimmäisenä ja pystyt hyödyntämään tarjouksia ennen kuin tarjous edes alkaa.

- Viimeisimmät uutiset. Saat ensimmäisenä tiedot uusista jalkinevalikoimista ja muista tuotteista, niiden täydennyksistä ja muut olennaiset tiedot.

- Eksklusiivisia tarjouksia. Kanta-asiakkaiden erikoistarjoukset tarjotaan vain sinulle.

 

Kuinka voin selvittää pistemääräni?

Näet pisteesi napsauttamalla sivun yläosassa olevaa Kirjaudu sisään -painiketta ja muodostamalla yhteyden tiliisi kirjoittamalla tietosi.