Kysymyksiä?+358942720333

Usein kysyttyjä kysymyksiä (U.K.K.)

Tässä on muutama usein kysytty kysymys asiakkailtasi. Jos et ole löytänyt vastasi kysymykseesi, ota meihin yhteyttä osoitteess: info@open24.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme: +358942720333.

  

 

Miten voin palauttaa tilaukseni?

Jos et pidä ostoksestasi, voit palauttaa tavarat 365 päivän sisällä ostoksesta. Tavaroita ei saa käyttää tai sen ulkonäkö ei saa muuttua.

Online palauttaminen Open24 kauppaan: kirjaudu tilillesi (rekisteröidy, jos et vielä ole, napauttamalla "Liity" ja "Rekisteröidy" kotipalstan yläosassa. Rekisteröi ja kirjaudu sisään). Napauta "Tilaukseni" kohtaan vasemmalla. Näet siellä listan ostamistasi tavaroista. Etsi tavara, jonka haluat palauttaa ja napauta "Palauta tavarat". Noudata sitten ohjeita. 

 

Kuinka voin vaihtaa ostokseni toiseen?

Jos et pitänyt ostoksesi mallista, koosta tai väristä, vaihda se vapaasti toiseen tuotteeseen online kaupassamme. Vaihdettavia tavaroita ei saa käyttää ennen vaihtoa tai sen ulkonäkö ei saa muuttua.

Voidaksesi vaihtaa ostoksesi, noudata allaolevia askeleita:

  • Kirjaudu sisään Open24 tilillesi (rekisteröidy, jos et vielä ole, napauttamalla "Liity" ja "Rekisteröidy" kotipalstan yläosassa. Rekisteröi ja kirjaudu sisään).
  • Mene tilillesi ja napauta "Tilaukseni" kohtaan vasemmalla.
  • Löydä tilauksesi/tavarasi, jonka haluat vaihtaa ja napauta "Palauta tavarat" kohtaan.
  • Kun menet prosessin läpi, löydät optioita "Palaa" tai "Vaihda". Valitse „Vaihda" ja suorita palautusprosessi loppuun.
  • Palautuslomakkeen täyttämisen jälkeen tilaa ne tavarat, joihin haluat vaihtaa. Vaihtotilauksen summa yhdistetään palautettavaan summaan. Toimitamme sinun uusi tilauksesi heti kun saamme palautetut tuotteet. Vaihtotoimenpide kestää 5-7 päivää.
  • Pakkaa pakkaus ja palaute se palautustyypin mukaan, joka luodaan järjestelmässä.

 

Palautan tavarat. Koska voin odottaa rahani takaisin?

Kun täytät lomakkeen palautetuista tavaroista, järjestelmä luo viestin "Palautus valmis". Raha palautetuista tavaroista siirretään työpäivänä — Torstaina. Pisin aika rahan palautukselle on kaksi viikkoa, joka alkaa tavaroiden palaamispäivästä.

Huomio: Open24 velvoittaa palauttamaan maksetun rahan tuotteista, lukuun ottamatta toimitusmaksut.

 

Haluaisin vaihtaa tavarat ja suoritin palautuksen ja vaihtotoimenpiteen. Koska voin odottaa saavani uudet tavarat?

Tavaroiden palautuksen ja vaihdon toimenpide kestää 5-7 päivää: uudet tavarat toimitetaan, kun palautetut tavarat on tarkastettu.

 

Saadut tavarat ovat vahingoittuneet. Mitä minun on tehtävä?

Kaikilla Open24 tavaroilla on 24 kuukauden takuu. Jos tehdas vahingoittaa, Open24 velvpottaa rahan palautuksen tavaroista tai vahingoittuneiden tavaroiden vaihdon uusiin. Jos tehdas vahingoittaa, on asiakkaan täytettävä tavaroiden palautuslomake, valita optio "Vioittunut" ja määritellä palautuksen syy. Jos et ole varmi, soveltuuko takuu sinun tapaukseesi, ota yhteyttä meihin osoitteessa: info@open24.fi.

 

Voinko pestä Crocs jalkineeni pesukoneessa, kuivata ne patterin tai muun kuivauslaitteen lähellä?

Emme suosittele Crocs:in pesemistä pesukoneessa. Älä jätä Crocs:ia kuumaan tai auringonvaloon myöskään. Älä kuivaa niitä lähellä patteria tai muita kuivauslaitteita. Korkea lämpötila voi aiheuttaa Crocs:in epämuodostumisen.

 

Sinulla ei ole tarvitsemaani tuotetta. Miten saan selville, koska nimenomaisen kokoinen ja värinen tuote saapuu varastoon?

Suosittelemme sisäänkirjautumista saadaksesi automaattiviesti, kun haluamasi koko ja väri on taas saatavana varastossa. Voidaksesi kirjautua: etsi haluamasi tavara Open24:ssa, valitse väri ja koko, a kirjoita sähköpostisi, johon haluat saada viestin tavaran saapumisesta varastoon, alla olevaan kenttään.

 

Miten saan tietooni, sopiiko jalkineen koko jalkaani?

Open24 antaa kokotaulukon (katso "Kokotaulukko" painiketta) tavaroiden valokuvien alla, jossa on ensisijainen sisäpohjan pituuden koot senttimetreissä. Valitsessasi kokosi, suosittelemme, että käytät sisäpohjan pituutta ja asiakkaan suosituksia oikealla. Jos malli, koko ja väri ei sovi (tai et pidä siitä) voit palauttaa jalkineen, jota ei ole käytetty eikä näy kulumisen merkkejä yhden vuoden sisällä. Vaihtotoimenpide kestää 5-7 työpäivää eikä maksa ylimääräistä.